Sexologie intrebari si raspunsuri oferite de medici

Sexologia reprezinta un subiect de actulitate in societate contemporana, indiferent de varsta ne confruntam cu probleme ce ne afecteaza viata intima si dezvoltarea armonioasa atat fizica cat si psihica; de aceea este important sa gasim raspunsuri pentru intrebarile care ne confrunta in viata cotidiana. Despre sexologie ne pot vorbi medici si psihologi, ei fiind cei mai recomandati pentru a putea sa ne faca recomandari atunci cand ne intalnim cu o problema.

Noi va punem la dispozitie 2 medici pentru intrebari si raspunsuri gratuite despre sexologie, asa ca va invitam sa profitati de aceasta oportunitate.
psiholog Cervenschi Mihail mihail cervinschi psiholog
Cervenschi Mihail este psiholog in cadrul cabinetului sau si activeaza in acest domeniu inca din anul 2004.
dr. Alina Serbanescu alina serbanescu ginecolog
Alina Serbanescu este medic ginecolog si profeseaza inca din anul 2002 in cabinetul sau particular.
Numele dumneavoastra
Email
Avertisment intrebari despre sexologie
Informatiile furnizate prin acest modul nu inlocuiesc o consultatie medicala. Pentru a afla mai multe lucruri despre procedura sau daca aceasta este potrivita pentru starea dvs. va invitam sa faceti o vizita medicala specializata.

Intrebarea dumneavoastra de sexologie :


2 + 3
Introduceti rezultatul

 
Informatii utile sexologie
Prin intermediul acestui formular medicii care colaboreaza cu noi va ofera raspunsuri gratuite despre sexologie indiferent de problema pe care o aveti. Acesta este un serviciu absolut gratuit oferit tuturor vizitatorilor nostri sau persoanelor care sunt interesate de sexologie.
Sexologie intrebari Daca ai intrebari despre sexologie, aici este locul unde poti sa primesti raspunsuri rapide, grauite pentru orice tip de problema pe care o poti avea, incearca si tu.
Sexologie